Zomerkrant bundelt activiteiten juli, augustus en september

Zomerkrant bundelt activiteiten juli, augustus en september

27 | 06 | 2024

De Ekerenaar die niet kiest voor een verre reis, maar wel voor een luilekker verblijf in eigen district maakt een prima keuze. Want in Ekeren kan iedereen volop genieten van de zomervakantie.

De zomerkrant 'Zomer in Ekeren' bundelt alle activiteiten van juli, augustus en september. Er is voor ieder wat wils: tips voor wie van beweging houdt of wie graag gezellig op stap gaat met de kinderen, leuke opdrachten met kans op een gratis duo-ticket van Cultuurhuis Hof De Bist, interviews en een kalender met de vele initiatieven van de Ekerse verenigingen.

Vanaf de laatste week van juni valt de zomerkrant in iedere Ekerse brievenbus. Wie op 1 juli nog geen exemplaar ontvangen heeft of wie niet in Ekeren woont, kan er eentje ophalen in bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43.

Mick De Maere districtsschepen bevoegd voor communicatie en participatie, financiën en begroting, markten en foren, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren