Skip to Content

Zomerbar Bar Flora opent deuren in Veltwijckpark

1 | 04 | 2024

Met de zomer alvast in zicht maken Amanda en Alicia zich op voor de opening van zomerbar Bar Flora op 1 april om 12 uur in het Veltwijckpark. Op 5 april kan iedereen vanaf 18 uur meedansen op akostische 80's klassiekers tijdens het openingsfeest.

Samen met vrienden of familie relaxen in de zomerzon, het kan allemaal op het terras van Bar Flora. Te midden van het groene Veltwijckpark kunnen bezoekers hier vanuit hun luie stoel genieten van een hapje en een drankje.

De pers is van harte welkom op het persmoment in zomerbar Bar Flora op 3 april 2024 om 16 uur in het Veltwijckpark, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren