Skip to Content
Zomaarbar opent deuren in Veltwijckpark

Zomaarbar opent deuren in Veltwijckpark

8 | 07 | 2022

De zomer deed ondernemer Billie en manager Nada de handen in elkaar slaan voor de opening van zomerbar 'Zomaarbar' in het Veltwijckpark. De bar opent de deuren op 14 juli om 17 uur en genieten kan tot midden september.

Samen met vrienden of familie relaxen in de zomerzon klinkt als (latin)muziek in de oren. Het zomerterras van ‘Zomaarbar’ is hier de ideale locatie voor. Te midden van het groene Veltwijckpark kunnen bezoekers hier vanuit hun luie stoel genieten van al het lekkers die de keuken voor hen klaarmaakt. Cocktails gaan gepaard met huisgemaakte burgers en cheesecake, tapas en overheerlijke wraps.

Bovendien zorgt de bekende DJ Pepe/Bocadero elke donderdag voor sterke latin vibes. Wie op bezoek komt tijdens de opening op 14 juli wordt meteen getrakteerd op een gratis cocktail vergezeld van zijn wereldse muziekbeats.

Zomaarbar is geopend
​- woensdag en donderdag | van 17 tot 22 uur
​- vrijdag en zaterdag | van 17 tot 23 uur
​- zondag | van 12 tot 21 uur

Ook de pers is van harte welkom op de officiële opening van Zomaarbar op 14 juli 2022 om 16.30 uur in het Veltwijckpark, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren