Skip to Content
Zoektocht en paasspelletjes tijdens paasweekend

Zoektocht en paasspelletjes tijdens paasweekend

12 | 04 | 2022

De paashaas brengt ook dit jaar een bezoek aan het Veltwijckpark én in Ekeren centrum. Hij zorgde voor een leuke zoektocht met de kindjes! Op paasmaandag vinden er ter afsluiting aan kasteel Veltwijck een paasspelletjes plaats.

Tijdens het paasweekend kunnen Ekerenaars samen met hun kinderen deelnemen aan een zoektocht door het Veltwijckpark en Ekeren centrum en genieten van paasspelletjes aan kasteel Veltwijck.

Wie graag wil meedoen met de zoektocht kan de vragen en antwoordformulieren ophalen bij:

 • jeugdcentrum 't Velt, Veltwijcklaan 19
  ​(open: ma tot vr tussen 12 en 16 uur)
 • bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43
  ​(open: di, woe en do van 10 tot 20 uur en vr en za van 10 tot 17 uur)

Het paasweekend wordt afgesloten met toffe paasspelletjes op paasmaandag 18 april. Wie aan de zoektocht deelnam, kan hier de antwoordformulieren inruilen voor een zakje paaseieren.

Praktisch

zoektocht

 • op 16, 17 en 18 april 2022
 • in Ekeren centrum en het Veltwijckpark
 • voor kinderen van 3 tot 12 jaar en hun ouders

paasspelletjes

 • op 18 april 2022
 • aan kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27
 • van 13 tot 17 uur
Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren