Skip to Content
XL griezelparcours in het Veltwijckpark

XL griezelparcours in het Veltwijckpark

25 | 10 | 2023

Ekerenaars zijn op Halloween welkom in het Veltwijckpark voor een XL griezelparcours, een leuke uitstap voor het hele gezin. Wie zin heeft mee te wandelen, brengt best een zaklamp (per persoon) mee. Uiteraard zijn deelnemer(tje)s in Halloweenkostuum meer dan welkom.

praktisch

  • dinsdag 31 oktober 2023
  • 18 tot 20.30 uur
  • Veltwijckpark
  • gratis

Actie Ekerse handelaars
​Ook de Ekerse handelaars slaan de handen in elkaar voor Halloween. Wie deelneemt aan hun actie, kan op 31 oktober het formulier binnenbrengen tijdens de wandeling. In ruil daarvoor zorgen de handelaars voor een fijne verrassing.

Marc Elseviers districtsschepen bevoegd voor cultuur en erfgoed, mobiliteit, lokale economie en toerisme, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren