Skip to Content

Winnaars campagne 'In Ekeren winkel ik met mijn...' nemen prijzen in ontvangst

28 | 06 | 2022

Tijdens de campagne ‘In Ekeren winkel ik met mijn…’ van 16 april t.e.m. 11 juni kon iedere Ekerenaar die zijn boodschappen te voet of met de fiets deed, stempels verzamelen. Per volle stempelkaart maakten de deelnemers kans op mooie prijzen van het district Ekeren en sponsorende handelaars.

Tijdens de prijsuitreiking reikt het district Ekeren een dames- en herenfiets, exclusieve fietstassen en unieke boodschappentrolley’s uit. Verschillende deelnemende handelaars zorgen eveneens voor een prijzenpot.

Ook de pers is van harte welkom op de prijsuitreiking op donderdag 30 juni om 20 uur in de trouwzaal van kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren.

Marc Elseviers districtsschepen bevoegd voor cultuur en erfgoed, mobiliteit, lokale economie en toerisme, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren