Skip to Content
Vuurtheater Passa Il Tempo zorgt voor magische start Winter in Ekeren

Vuurtheater Passa Il Tempo zorgt voor magische start Winter in Ekeren

8 | 12 | 2021

Op 9 december opent het district Ekeren zijn campagne Winter in Ekeren met Passa Il Tempo, een magisch vuurtheater. De vuurvoorstelling van Sprookjes Enzo tovert het Kristus-Koningplein om tot een warme plek met vuur en circus voor jong en oud.

Ook de pers is van harte welkom op het vuurtheater op donderdag 9 december vanaf 20 uur op het Kristus-Koningplein. Uw CST wordt gescand bij aankomst. Gelieve eveneens uw identiteitskaart te tonen en een mondmasker te dragen.

Praktisch
​- donderdag 9 december om 20 uur | Kristus-Koningplein
​- Covid Safe Ticket scan en mondmasker verplicht vanaf 6 jaar
​- zittend publiek (staand mag als de afstand van 1,5 gegarandeerd wordt)
​- gratis toegang, reservatie niet verplicht

De vuurvoorstelling is de eerste activiteit van WinterWakker, de winterprogrammatie van het district Ekeren en 252 cc. Daarnaast zijn er ook dit jaar winteractiviteiten van bibliotheek Driehoek en de vele Ekerse verenigingen. Elke Ekerenaar kreeg met de brochure Winter in Ekeren een oplijsting hiervan in de brievenbus. Door de verstrengde coronamaatregelen is het aanbevolen de evenementen en activiteiten online te checken voor (eventuele verdere) wijzigingen door covid op ekeren.be, 252cc.be of uitinvlaanderen.be.

Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren
Marc Elseviers districtsschepen bevoegd voor cultuur en erfgoed, mobiliteit, lokale economie en toerisme, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren