Viering Ekerse sportlaureaten van 2023

4 | 03 | 2024

Tijdens de sportlaureatenviering viert het districtsbestuur zijn sportieve inwoners die opvallende prestaties leverden in 2023.

Op 8 maart zet Ekeren maar liefst 30 individuele sporters, 13 sportclubs en 6 teamprestaties in de kijker. Gastclub in 2024 is Drij Akers Ekeren.

Ook de pers is van harte welkom op de laureatenviering op vrijdag 8 maart om 19.30 uur bij gastclub Drij Akers Ekeren via Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren. (Parkeren op de parking van Hof De Bist, volg de bewegwijzering in het park.)

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren