Skip to Content
Theatervoorstelling in Ekeren maakt dementie op luchtige manier bespreekbaar

Theatervoorstelling in Ekeren maakt dementie op luchtige manier bespreekbaar

De theatervoorstelling 'Vergeet mij niet' maakt dementie op een luchtige manier bespreekbaar. Ekerse senioren kunnen Carry Goossens aan het werk zien tijdens dit prachtige stuk op 28 november.

Ook de pers is van harte welkom op 28 november om 14 uur in de Ekerse Theaterzaal, Oorderseweg 8, 2180 Ekeren.

Praktisch

  • 28 november 2021 | 14 uur
  • Ekerse Theaterzaal, Oorderseweg 8
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren
Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren