Skip to Content

Sportlaureaten ontvangen in raadszaal kasteel Veltwijck

10 | 03 | 2022

2020 en 2021 waren in veel opzichten uitzonderlijke jaren en dat was het zeker ook voor de sporters. Sportzalen moesten sluiten, zwembaden gingen dicht, sporten in team werd een probleem,… Maar toch zijn er uitzonderlijke prestaties neergezet door Ekerse sportievelingen.

Het Ekerse districtsbestuur wil deze prestaties niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert het een beperkte huldiging om zijn laureaten in de bloemetjes te zetten.

Ook de pers is van harte welkom op de laureatenviering op vrijdag 11 maart om 19 uur in de raadszaal van kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren. Respecteer tijdens het persmoment de veiligheidsafstand en draag indien nodig een mondmasker.

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren