Sportinitiaties voor 60-plussers in Hagelkruispark

22 | 05 | 2023

Sportieve 60-plussers kunnen op donderdag 1 juni kennismaken met verschillende sporten tijdens de seniorensportdag.

Tussen 14 en 17 uur kunnen de deelnemers in het Hagelkruispark proeven van onder andere linedance, boogschieten, fit&fun, een natuurwandeling en nog veel meer!

Wie mee wenst te doen, schrijft in voor 25/5. Alle info is te vinden op www.ekeren.be of op de folders die verdeeld werden bij de Ekerse handelaars.

Programma

14 uur | start doorlopende activiteiten en activiteit 1

15 uur | start activiteit 2

16 uur | start activiteit 3

17 uur | einde met koffie en een gezonde snack

Ook de pers is van harte welkom op de seniorensportdag op donderdag 1 juni van 14 tot 17 uur in het Hagelkruispark.

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren