Sportdag voor Ekerse senioren

Sportdag voor Ekerse senioren

29 | 04 | 2024

Tijdens de seniorensportdag op 16 mei kunnen Ekerse senioren kennismaken met verschillende sporten. Tussen 14 en 17 uur nemen ze deel aan onder andere initiaties linedance, petanque, paapgooien, yoga, gymnastiek, … Er is ook aandacht rond valpreventie met een work-out op muziek om de been-, rug- en armspieren te versterken.

Meer info en inschrijven

  • donderdag 16 mei | van 14 ​ tot 17 uur
  • Hagelkruispark (in openlucht of in de zaal van Deugd & Moed)
  • Alle sporten en de dagindeling zijn terug te vinden www.ekeren.be.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 5 mei en doen deelnemers via het nummer 03 334 48 83 of senioren.ekeren@antwerpen.be.
  • Deelnemen kost 5 euro.

Ook de pers is van harte welkom op de seniorensportdag op donderdag 16 mei 2024 van 14 tot 17 uur in het Hagelkruispark.

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren