Petanque-initiaties in Ekeren

Petanque-initiaties in Ekeren

26 | 06 | 2024

Wie zin heeft om in een zomerse sfeer met ballen te gooien en een praatje met de buren te slaan, is bij de recreatieve petanque-initiaties aan het goede adres. Per locatie nemen de drie beste spelers deel aan het finalespel.

De petanque-initiaties vinden plaats op

  • zaterdag 6 juli aan de Lindelei
  • zaterdag 13 juli in dienstencentrum De Nobele Donk, Prinshoeveweg 21
  • zaterdag 3 augustus op de parking naast de kerk, Schoonbroek 103

Het finalespel op 14 september wordt eveneens aan Schoonbroek 103 gespeeld.

praktische info

  • van 13 tot 18 uur
  • Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht via senioren.ekeren@antwerpen.be.
Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren