Opnieuw infosessie QR-code

Opnieuw infosessie QR-code

5 | 12 | 2023

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken, de QR-codes. Het zwart-wit geblokte vierkant wordt vaak gebruikt om extra info te voorzien.

Tijdens een infosessie krijgen Ekerse senioren meer informatie over de QR-code. Er zijn nog plaatsen vrij, inschrijven is verplicht. Deelnemers brengen zeker hun smartphone mee.

Praktisch
​- 7 december 2023 | van 9 tot 12 uur
​- dienstencentrum Hagelkruis, Klein Hagelkruis 83
​- gratis
​- inschrijven via senioren.ekeren@antwerpen.be of op het nummer 03 338 48 83

Ook de pers is van harte welkom op de infosessie QR-code op 7 december 2023 tussen 9 en 12 uur in dienstencentrum Hagelkruis, Klein Hagelkruis 83, 2180 Ekeren.

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren