Skip to Content
Opnieuw herfstzoektocht met Jules in park Hof De Bist

Opnieuw herfstzoektocht met Jules in park Hof De Bist

Tijdens de herfstvakantie staat park Hof De Bist opnieuw in het teken van Jules, de dikke vriend van vele kinderen. Ouders met jonge kindjes kunnen er hun hartje ophalen tijdens een herfstzoektocht met de bekende klaspop.

Van 30 oktober t.e.m. 6 november kunnen deelnemers het nieuwe Jules herfstparcours verkennen en opdrachten uitvoeren. In ruil voor een volle deelnemingskaart krijgen de kinderen een Jules doeboekje. Deze deelnemingskaart is te vinden bij de Ekerse handelaars of te downloaden op ekeren.be.

praktisch

  • van 30 oktober t.e.m. 6 november
  • park Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren
  • stempelkaart inruilen in kasteel Hof De Bist | tijdens deze periode elke dag open van 10 tot 16.30 uur
  • gratis

Jules Herfstzoektocht is een samenwerking tussen het district Ekeren, 252 cc en Annemie Berebrouckx.

Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren
Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Jules deelnemingskaart
Jules deelnemingskaart

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren