Skip to Content
Netwerkavond voor de Ekerse detailhandel- en horecaondernemer

Netwerkavond voor de Ekerse detailhandel- en horecaondernemer

28 | 03 | 2022

Tijdens de netwerkavond voor de Ekerse detailhandel- en horecaondernemer stelt het district Ekeren de agenda van 2022 en de geplande acties aan de handelaars voor en wil het van hen horen hoe zij daaraan kunnen bijdragen. Bovendien is deze bijeenkomst de perfecte gelegenheid voor een vruchtbare uitwisseling tussen Ekerse ondernemers. 

Ook de pers is van harte welkom op de netwerkavond op donderdag 31 maart 2022 van 20 tot 22.30 uur in kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren. Respecteer tijdens de bijeenkomst de veiligheidsafstand en draag indien nodig een mondmasker.

Programma

  • start netwerkavond
  • verwelkoming door Marc Elseviers, districtsschepen voor lokale economie
  • voorstelling agenda district Ekeren
  • toelichting acties districtsnetwerkreceptie 
Marc Elseviers districtsschepen bevoegd voor cultuur en erfgoed, mobiliteit, lokale economie en toerisme, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren