Lentepoets laat Ekerse straten blinken

Lentepoets laat Ekerse straten blinken

13 | 03 | 2023

Op zaterdag 22 april organiseert het district Ekeren zijn Lentepoets! Ekerenaars kunnen inschrijven om samen de handen uit de mouwen te steken en hun straat te laten blinken.

De Lentepoets is een schoonmaakactie waarbij minstens 8 buren samen op een voormiddag de stoep, vensterbanken en het straatmeubilair poetsen. Wie zijn buren warm wil maken, kan via deze link een flyer downloaden. Na afloop krijgen de deelnemers per straat een heerlijke brunchbox aangeboden om samen met de buren te genieten van een propere straat.

praktisch

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren