Skip to Content

Koning Joppe ontvangen in kasteel Veltwijck

25 | 04 | 2024

Op zaterdag 27 april overhandigt districtsburgemeester Koen Palinckx een trofee aan Joppe Vranken die voor de 3de keer koning van de Lustige Gans werd.

Ook de pers is van harte welkom op de ontvangst van koning Joppe Vranken van de Lustige Gans 2024 op zaterdag 27 april om 15.30 uur in de trouwzaal van kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren.

In september zet het district hem nog een keer in de bloemetjes. Joppe Vranken zorgde op 17 maart immers voor geschiedenis en werd de allereerste keizer van De Lustige Gans.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren