Skip to Content
Kindvriendelijke griezelwandeling in Veltwijckpark tijdens Halloween

Kindvriendelijke griezelwandeling in Veltwijckpark tijdens Halloween

Ekerenaars zijn op Halloween welkom in het Veltwijckpark voor een kindvriendelijk griezelparcours.Wie zin heeft mee te wandelen, brengt best een zaklamp mee. Uiteraard zijn deelnemer(tje)s in Halloweenkostuum meer dan welkom.

Na afloop krijgt iedere bezoeker een kop warme pompoensoep met heksenbrood (zolang de voorraad strekt).

praktisch

  • zondag 31 oktober 2021
  • 18.30 tot 20.30 uur
  • Veltwijckpark
  • gratis
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren
Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren