Kinderfuif zamelt in voor Kom op tegen Kanker

24 | 05 | 2024

De Ekerse kinderraad organiseerde afgelopen zondag een kinderfuif. Bedoeling van het event was om zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. De kinderen kozen zelf voor Kom op tegen Kanker.

De decoratie van jeugdhuis Tel 18, waar de fuif plaatsvond, kwam van de hand van de kinderen. Ook het ontwerp van de affiches en de verkoop van chips en ijsjes ter plaatse deden zij zelf. De inkom op de kinderfuif was gratis, maar wie langskwam kon een vrije bijdrage doen. Één van de raadsleden organiseerde nog een hot-dogslag op school en zamelde hierbij ook geld in.

De totale opbrengst bedraagt maar liefst 1362,4 euro. De kinderraad overhandigt de cheque op 29 mei zelf aan Kom op tegen Kanker.

Ook de pers is van harte welkom op de overhandiging op woensdag 29 mei om 15 uur in de trouwzaal van kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren.

Fabienne Van Damme districtsschepen bevoegd voor jeugd, groen en parken, begraafplaatsen, volkstuinen en stadslandbouw, diversiteit, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren