Inhuldiging Oudebaan en deel Hoogpadlaan

22 | 04 | 2023

Op 23 april huldigt het district de nieuwe Oudebaan en deel Hoogpadlaan in.
​Vanaf 11 uur kunnen de bewoners in het lange gedeelte van de Oudebaan terecht voor een straatfeest met een heleboel leuke activiteiten.

Programma

11 uur: ​ start straatfeest
​11.30 uur: speech Koen Palinckx, districtsburgemeester

​Bij een drankje kunnen de bewoners napraten.

Ook de pers is van harte welkom op zondag 23 april om 11 uur in het gedeelte Oudebaan (ter hoogte van garage Aero) te 2180 Ekeren voor de inhuldiging van de Oudebaan en deel Hoogpadlaan.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren