Skip to Content
Heerlijk herfstlopen met de EkeRun

Heerlijk herfstlopen met de EkeRun

19 | 09 | 2023

Op 15 oktober vindt opnieuw de EkeRun plaats, een gratis herfstloop in Muisbroek. Deelnemers kunnen kiezen voor een jogging van 5 of 10 km, een wandeling op een parcours van 2 km of 5 km powerwalken in een uniek stukje natuur. Nadien genieten ze van een warme kop soep.

praktisch

  • 15 oktober 2023
  • verzamelen om 10 uur aan de voetgangersbrug (kant Schoonbroek)
    De voetgangersbrug bevindt zich ter hoogte van de Vierkerkenstraat.
  • gratis
  • vooraf inschrijven verplicht via www.ekeren.be.

 

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren