Skip to Content
Gloednieuwe zomerkrant bundelt Ekerse activiteiten

Gloednieuwe zomerkrant bundelt Ekerse activiteiten

26 | 06 | 2022

Tijdens de maanden juli, augustus en september valt er in Ekeren heel wat te beleven. Een gloednieuwe zomerkrant bundelt de activiteiten en valt bij iedere Ekerenaar in de brievenbus.

Wie niet voor een verre reis kiest maar voor een luilekker verblijf in het district, maakt een prima keuze. Ook in Ekeren kunnen bewoners volop genieten van hun vakantie. Er is voor ieder wat wils.

Elke Ekerenaar ontvangt een zomerkrant met alle evenementen en activiteiten in juli, augustus en september in de bus.  De krant is vanaf 1 juli ook beschikbaar op onderstaande adressen:

- 252 cc | Veltwijcklaan 252 (gesloten in juli)
​- stadsloket Ekeren | Veltwijcklaan 31
​- JC ’t Velt | Veltwijcklaan 19
​- bib Driehoek | Driehoekstraat 43
​- zwembad De Schinde | Oorderseweg 83

Uiteraard valt er in Ekeren nóg meer te beleven. Meer activiteiten zijn te vinden op www.ekeren.be of www.uitinvlaanderen.be.

Mick De Maere districtsschepen bevoegd voor communicatie en participatie, financiën en begroting, markten en foren, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren