Skip to Content
Finalist Mister Gay Belgium en districtscollege hangen samen regenboogvlag uit

Finalist Mister Gay Belgium en districtscollege hangen samen regenboogvlag uit

14 | 05 | 2022

Naar jaarlijkse gewoonte hangt het district Ekeren op 17 mei, de Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT), de regenboogvlag uit. Dit jaar gebeurt dit samen met Dinesh Georges Lourdes, finalist in de Mister Gay Belgium verkiezing 2022.
​Met deze actie willen zowel het districtsbestuur als de Mister Gay Belgium verkiezing de zichtbaarheid van holebi's en transgenders op lokaal niveau vergroten.

​Het Ekerse districtscollege ontving zijn vraag en deelt het uithangen van de vlag graag met Dinesh om samen IDAHOT meer in de kijker te zetten.

Ook de pers is van harte welkom op het uithangen van de regenboogvlag op dinsdag 17 mei om 14 uur aan Villa Geniets, Veltwijcklaan 31, 2180 Ekeren in aanwezigheid van het voltallige districtscollege.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren