Skip to Content
Ekerse senioren feesten met Warre Borgmans en Lou Roman Band

Ekerse senioren feesten met Warre Borgmans en Lou Roman Band

29 | 09 | 2022

Op 6 oktober zijn Ekerse 60-plussers welkom op het seniorenfeest in het Ekers Hof.

Warre Borgmans en Lou Roman doen in Panaché uit de doeken hoe ze acteur en bandleider werden. De aanwezigen worden getrakteerd op een geanimeerde conference waarin jeugdsentiment en leuke melodieën over elkaar heen walsen. Het rasechte showorkest van Lou Roman maakt het plaatje compleet.

praktisch

  • donderdag 6 oktober | 14 uur (deuren open vanaf 13.30 uur)
  • 2/10/12 euro | tickets bij bib Driehoek of via www.252cc.be
  • Ekers Hof, Akerzaal | Groot Hagelkruis 6
Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren