Skip to Content
Ekerse senioren feesten met RATPAK

Ekerse senioren feesten met RATPAK

29 | 09 | 2023

Op 27 oktober zijn Ekerse 60-plussers welkom op het seniorenfeest in het Ekers Hof.

RATPAK is het muzikale project van Dirk Cassiers en Jan Van Looveren. Het brengt iedereen terug naar de fifties en sixties toen Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. zich zondig maakten aan onbegrensd muzikaal vertier in hun geliefkoosde Las Vegas. Ze stonden erom bekend tot ‘s morgensvroeg whisky te drinken en dikke sigaren te roken, te grappen en te grollen en er vooral niets om te geven wat anderen over hen dachten... Het trio werd vergeleken met een “pack of rats” en de naam The Rat Pack was geboren.

Dat inspireerde Jan en Dirk om hun nieuwe project RATPAK te noemen. Het is een smeltkroes van muziek uit die losbandige fifties & sixties en van meer recente popsongs die ze helemaal omkleden met jazz-arrangementen zoals weleer. 

praktisch

  • vrijdag 27 oktober | 14 uur (deuren open vanaf 13.30 uur)
  • 3/10/12 euro | tickets bij bib Driehoek of via www.252cc.be
  • Ekers Hof, Akerzaal | Groot Hagelkruis 6
Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren