Skip to Content

Ekerse kinderraad zit niet stil

14 | 03 | 2022

De Ekerse kinderraad zit niet stil. De leden staken onlangs de koppen bij elkaar en bedachten een campagne tegen pesten. Ze maakten de mooiste affiches om aan het raam te hangen. Wie graag een exemplaar ontvangt om te laten zien dat pesten niet ok is, kan bij het jeugdcentrum terecht.

En deze week binden ze de strijd aan met zwerfvuil. Ze ruimen vuil op rond het skatepark en de speeltuin in het Veltwijckpark. Nadien trekken ze naar het jeugdcentrum om verdere zaken te bespreken.

Ook de pers is van harte welkom op de opruimactie op woensdag 16 maart tussen 14.30 en 15.30 uur in het Veltwijckpark ter hoogte van de speeltuin en het skatepark, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren. Respecteer tijdens het persmoment de veiligheidsafstand en draag indien nodig een mondmasker.

Meer info

  • jeugdcentrum 't Velt, Veltwijcklaan 19
  • tel. 03 334 48 70 | jeugdcentrum.tvelt@antwerpen.be
Fabienne Van Damme districtsschepen bevoegd voor jeugd, groen en parken, begraafplaatsen, volkstuinen en stadslandbouw, diversiteit, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren