Skip to Content
Ekerse kinderen zoeken tijdens paasvakantie naar knuffel van de paashaas

Ekerse kinderen zoeken tijdens paasvakantie naar knuffel van de paashaas

20 | 03 | 2024

De paashaas plant opnieuw een bezoek aan het Veltwijckpark. Hij is er vorig jaar echter zijn knuffel verloren. Hij roept de Ekerse kinderen op om mee op zoek te gaan.

Tijdens de paasvakantie (van 2 t.e.m. 12 april) zijn Ekerse kinderen en hun ouders welkom in het Veltwijckpark. Behalve op 6 en 7 april kunnen ze tussen 9 en 16 uur terecht in jeugdcentrum ‘t Velt, Veltwijcklaan 19 om het juiste antwoord van de zoektocht te vertellen. In ruil krijgen ze een paasverrassing.

Praktisch

  • paaszoektocht | 2 t.e.m. 12 april
  • Veltwijckpark
  • juiste antwoord laten weten in JC 't Velt, Veltwijcklaan 19 (tijdens de openingsuren) van 2 t.e.m. 12 april (behalve op 6 en 7 april)
Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren


Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren