Ekerse kinderen gezocht om paashaas te helpen

Ekerse kinderen gezocht om paashaas te helpen

31 | 03 | 2023

De paashaas plant opnieuw een bezoek aan het Veltwijckpark. Maar er is een probleem: zijn wortels zijn gestolen. En zonder een gevulde maag kan hij geen paaseitjes rondbrengen. De paaspolitie is op zoek naar de worteldief en roept Ekerse kindjes op om te helpen.

Kinderen van 3 tot 12 jaar en hun ouders zijn van 1 tot en met 15 april welkom in het Veltwijckpark. Aan de hand van een opdrachtenkaart kunnen ze de worteldief proberen ontmaskeren.

Slotmoment

Op zaterdag 15 april baadt het park in paassfeer. ​ Wie de worteldief kon ontmaskeren, meldt zich tussen 13 en 16 uur bij het paaspolitiekantoor. In ruil voor de juiste oplossing krijgen de deelnemers een lekkere verrassing.

Praktisch

  • paaszoektocht | 1 tot 15 april
  • slotmoment | 15 april, van 13 tot 16 uur
  • Veltwijckpark
  • opdrachtenkaart te downloaden op ekeren.be of af te halen bij JC 't Velt, Veltwijcklaan 19 (tijdens de openingsuren)
Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren


Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren