Skip to Content
Ekerse districtsraad op maandag 27 juni 2022

Ekerse districtsraad op maandag 27 juni 2022

23 | 06 | 2022

De Ekerse districtsraad vergadert op maandag 27 juni 2022 om 20 uur.

De vergadering vindt plaats in de raadszaal in kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren.

Als bijlage is de dagorde van de districtsraad te vinden.

Enkele dagen na afloop van de vergadering zal de audio-opname beschikbaar zijn op www.ekeren.be (klik hier voor de rechtstreekse link).

Dagorde districtsraad 27 juni 2022 Dagorde_DR.pdf - 66 KB
Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren