Skip to Content
Ekerse districtsbestuur klinkt samen met bewoners op het nieuwe jaar

Ekerse districtsbestuur klinkt samen met bewoners op het nieuwe jaar

8 | 01 | 2024

Om het jaar meteen goed te starten, nodigt het district Ekeren zijn inwoners uit op een nieuwjaarsdrink. Bij een streepje muziek verwelkomt het hen op het Kristus-Koningplein met een hapje en een drankje.

Elke Ekerenaar krijgt bij aankomst een persoonlijke verwelkoming van het districtscollege, een gadget en enkele bonnetjes voor één van de vele foodtrucks. Ondertussen zorgen Atmosfeer en Elfjes op stelten voor fijne muziek en randanimatie.

Ook de pers is van harte welkom op de Ekerse nieuwjaarsdrink op zondag 14 januari 2024 van 11 tot 13 uur op het Kristus-Koningplein, 2180 Ekeren.

programma

11 uur | ontvangst door districtscollege
​11.45 uur | toespraak door districtsburgemeester Koen Palinckx                      
​13 uur | einde

 

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren