Skip to Content
Ekerse Appelbollenloop om het jaar sportief te starten

Ekerse Appelbollenloop om het jaar sportief te starten

16 | 12 | 2021

Sporters met een voorliefde voor zoet kunnen binnenkort hun hartje ophalen tijdens de Appelbollenloop. Deze smakelijke loop in Ekeren gaat door op de tweede zondag van het nieuwe jaar.

Wie het voornemen heeft om meer te sporten, schrijft zich best in voor de Appelbollenloop. Op deze sportieve, gezellige en smakelijke jogging is iedereen welkom. Deelnemers kiezen zelf de afstand die het beste bij hen past: 5 of 10 kilometer lopen,
​5 km powerwalken of 2 km wandelen/lopen. Bij aankomst krijgt elke loper een appelbol om mee naar huis te nemen.

praktisch

  • zondag 9 januari 2022
  • vertrek om 10 uur aan 252 cc, Veltwijcklaan 252
  • inschrijven verplicht vóór 3/1 om 13 uur
  • kostprijs: 4 euro
  • de starturen en inschrijflinks zijn te vinden op www.ekeren.be > nieuws
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren
Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren