Ekeren stelt programma WinterWakker voor

Ekeren stelt programma WinterWakker voor

30 | 11 | 2022

Van 1 december t.e.m. 31 januari 2023 draait de campagne Winter in Ekeren op volle toeren. Er valt weer heel wat te beleven in Ekeren.

Eind november ontvingen de Ekerenaars de brochure Winter in Ekeren in hun brievenbus. Deze brochure bundelt alle eindejaarsactiviteiten van zowel het district, 252 cc, bibliotheek Driehoek (beter bekend als WinterWakker) als de vele Ekerse verenigingen.

​Het district licht vanavond graag het programma van WinterWakker toe. Het briefingmoment met alle deelnemers van de kerstmarkt is hier het ideale moment voor.

De pers is van harte welkom op het briefingmoment met voorstelling van het WinterWakkerprogramma vanavond, woensdag 30 november 2022 om 19.30 uur in kasteel Veltwijck, Veltwijcklaan 27, 2180 Ekeren.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Marc Elseviers districtsschepen bevoegd voor cultuur en erfgoed, mobiliteit, lokale economie en toerisme, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren