Een nieuw kapsel in ruil voor een verhaal in bibliotheek Driehoek

Een nieuw kapsel in ruil voor een verhaal in bibliotheek Driehoek

30 | 10 | 2023

Leerlingen van de afdeling haartooi komen op 21 november haar knippen in bibliotheek Driehoek. Wie wil deelnemen, betaalt ​ 2 euro en leest een verhaal voor tijdens de knipbeurt. Dat is BIBKNIP.

​BIBKNIP is een project in samenwerking met Werkend Leren Antwerpen en de voorleesweek. Het initiatief zorgt voor praktijkervaring terwijl het mensen van alle leeftijden aanzet tot voorlezen.

praktische info

  • dinsdag 21 november
  • om 10 uur, 11 uur, 13 uur en 14 uur
  • bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43
  • 2 euro (inschrijven via www.252cc.be, max. 10 tickets per tijdslot)

 

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren