Skip to Content

Echtpaar Mertens-Vingerhoed 65 jaar getrouwd

22 | 04 | 2024

Op zondag 28 april 2024 zet het districtsbestuur het echtpaar Mertens-Vingerhoed in de bloemetjes. Zij zijn dan maar liefst 65 jaar getrouwd.

Paula en Mil zakten na hun huwelijk in 1959 al snel af naar Ekeren. Ze kregen er naast hun twee zonen ook twee kleindochters. Ondertussen kwamen er twee achterkleinkinderen ter wereld.

Ook de pers is van harte welkom op het bezoek op zondag 28 april ​ om 14 uur in WZC Hof De Beuken, Geestenspoor 73, 2180 Ekeren.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren