Districtsbestuur heft samen met inwoners het glas op 2023

Districtsbestuur heft samen met inwoners het glas op 2023

9 | 01 | 2023

Het Ekerse districtsbestuur wenst zijn inwoners een gelukkig en voorspoedig 2023.
​Om het jaar meteen goed te starten, organiseert het naar goede gewoonte de Ekerse nieuwjaarsdrink.

Alle Ekerenaars zijn welkom op het Kristus-Koningplein om, bij een hapje en een drankje, samen met de buren en het bestuur te klinken op het nieuwe jaar. De Machine zorgt met straattheater voor leuk entertainment en Swing Star luistert het gebeuren op met een streepje muziek.

Ook de pers is van harte welkom op de Ekerse nieuwjaarsdrink op zondag 15 januari 2023 tussen 11 en 13 uur op het Kristus-Koningplein.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren