District zet 39 jubilarissen waaronder 75-jarig getrouwd koppel in de bloemetjes

19 | 04 | 2023

Het district Ekeren viert op vrijdag 21 april zijn jubilarissen in aanwezigheid van het districtscollege.

18 echtparen vieren hun 50ste huwelijksverjaardag, 12 koppels zijn 60 jaar getrouwd en 8 echtparen zijn 65 jaar gehuwd. Eén koppel viert zelfs 75 jaar samenzijn.

De gevierden krijgen naast een authentieke oorkonde, een medaille en een bloemetje ook een receptie aangeboden.

Ook de pers is van harte welkom op vrijdag 21 april vanaf 14 uur in Hof Ter Delft, Laar 42, 2180 Ekeren.

Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren