Skip to Content

Dag van de Jeugdbeweging in Veltwijckpark

17 | 10 | 2023

Op 20 oktober vindt de Dag van de Jeugdbeweging plaats. Op deze dag staan alle jeugdbewegingen in de kijker en tonen ze aan de buitenwereld welke meerwaarde ze bieden. Ze stellen zich open voor nieuwe leden én bedanken hun leden, leiding en vrijwilligers.

Het district Ekeren trakteert alle ingeschrevenen van de Ekerse jeugdbewegingen die ochtend op een heerlijk ontbijt aan het poortgebouw van kasteel Veltwijck.

Ook de pers is van harte welkom op het ochtendontbijt voor de Dag van de Jeugdbeweging op 20 oktober 2023 van 7 tot 9 uur aan het poortgebouw van kasteel Veltwijck, Veltwijckpark, 2180 Ekeren.

Fabienne Van Damme districtsschepen bevoegd voor jeugd, groen en parken, begraafplaatsen, volkstuinen en stadslandbouw, diversiteit, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren