Skip to Content
Cirque@Taque is terug én groter dan ooit

Cirque@Taque is terug én groter dan ooit

5 | 08 | 2022

Na twee jaar gedwongen pauze verovert Cirque@Taque opnieuw de evenementenweide van park Hof De Bist en hoe. Het volledig vrijwillige team gaat voor de grootste editie tot nog toe.

Het recept van Cirque@Taque is als vanouds: gratis, toegankelijk en voor de hele familie. Op de middag start het entertainment voor de allerkleinsten en 's avonds barst het festivalgebeuren los met een affiche om U tegen te zeggen, dj's en heerlijke cocktails.

Tussen 12 en 18 uur is Hof De Bist een waar kinderparadijs met circusacts, een jellybal-arena, een gigantische zweefmolen, een klimtoren en nog veel meer. 's Avonds is het de beurt aan o.a. Sioen,dj Licious, Used en Gomorris. Met de vele eet- en drankkramen op de festivalweide krijgen honger en dorst geen kans.

Het volledige programma is te vinden op www.cirqueat.be.

Praktische info
zaterdag 13 augustus | vanaf 12 uur
​Hof De Bist, Veltwijcklaan 252
www.cirqueat.be
​gratis

Marc Elseviers districtsschepen bevoegd voor cultuur en erfgoed, mobiliteit, lokale economie en toerisme, district Ekeren
Koen Palinckx districtsburgemeester en bevoegd voor publiek domein, feestelijkheden en plechtigheden, burgerlijke stand en decentralisatie, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren