19 straten nemen deel aan Ekerse Lentepoets

19 straten nemen deel aan Ekerse Lentepoets

21 | 04 | 2023

Op zaterdag 22 april poetsen heel wat Ekerenaars hun straat. Maar liefst 19 straten schreven zich in voor de Lentepoets. Het district Ekeren voorziet voor de 600 deelnemende poetsers een brunchbox. Achteraf kunnen zij samen genieten van een welverdiende maaltijd.

In onderstaande straten poetsen de bewoners:

 1. Dragondersstraat
 2. Asterlaan
 3. Lindenlei
 4. De Kleine Geest
 5. De Beukelaerlaan
 6. Hoogpadlaan met Constant Jordaenslaan
 7. Voetboogstraat met Klein Hagelkruis en Groot Hagelkruis
 8. Oppergaaistraat
 9. Pastorijveld
 10. Hoeklaan
 11. Bedevaartstraat
 12. Groot Hagelkruis (zijstraatje)
 13. Konijnenberg
 14. Jaak Lindersstraat
 15. Schepersveldlei met Frans Standaertlei en Lodewijk Andersonstraat
 16. Van de Wouwerstraat
 17. Onze-Lieve-Vrouwstraat
 18. Bosstraat
 19. Gravenlaan
Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren