Skip to Content
10 jaar Appelbollenloop op 7 januari

10 jaar Appelbollenloop op 7 januari

4 | 01 | 2024

Sporters met een voorliefde voor zoet lopen deze zondag mee met de jubileumeditie van de Appelbollenloop.

Voor de 10de verjaardag van deze sportieve, gezellige en smakelijke jogging schreven maar liefst 700 personen zich in. Deelnemers kiezen zelf de afstand die het beste bij hen past: 5 of 10 kilometer lopen, ​5 km powerwalken of 2 km wandelen/lopen. Bij aankomst krijgt elke loper heerlijke warme appelbol.

De pers is van harte welkom op de Appelbollenloop op zondag 7 januari vanaf 10 uur in park Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren.

Annemie Plompen districtsschepen bevoegd voor senioren, sport, Dorpsmakers, wijkwerking en dierenwelzijn, district Ekeren
Kelly Stark communicatieverantwoordelijke, district Ekeren

 

Over District Ekeren

Ekeren is één van de groenste districten van de stad Antwerpen. De districtsadministratie bevindt zich in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. In het kasteel zelf vinden o.a. huwelijken plaats en heeft het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders zijn stek. Iets verderop biedt Villa Geniets onderdak aan het stadsloket. De jeugddienst is gelokaliseerd in Jeugdcentrum 't Velt en het cultuurcentrum (252 cc) vind je terug in het prachtige kasteel Hof De Bist. Bibliotheek Driehoek staat dan weer garant voor een zeer uitgebreide collectie en een breed programma aan activiteiten, terug te vinden in een architecturaal knap gebouw.

In deze newsroom vind je de persberichten die district Ekeren uitstuurt en eventueel enkele foto's. Het staat je vrij deze in je nieuwsberichten over Ekeren te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat door ons vermeld werd bij de foto.    

Op www.ekeren.be lees je nog meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, Dorpsmakers, ...).

Volg het district Ekeren ook op sociale media: Facebookpagina district Ekeren en Twitter.

District Ekeren
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren